Weekoverzicht #gewoondoen week 7

 

 

my pinspiration gewoondoen #Gewoondoen week 7. Wederom een heel diverse week met ontspanning, inspanning, ontwerpen en genieten.

Dag 43: Sinds een aantal jaar zet ik me vrijwillig in voor Freya. Ik ben daar begonnen als vormgever van het magazine en ben ondertussen doorgegroeid naar bestuurslid. Praten over de dagelijkse gang van zaken en de toekomst van een vereniging duurt soms tot heel laat in de avond maar geeft ook veel energie. Het is en blijft fijn om mensen met vruchtbaarheidsproblemen te kunnen helpen.

Dag 44: Een cadeautje voor jezelf kopen. De kinderen houden van kleuren en knutselen en vaak zit ik er dan bij aan tafel zonder echt iets te doen. Ja ik maak tekeningen voor de kinderen en bedenk nieuwe knutselprojecten maar doe niks voor mezelf. Nu wel. Heerlijk meedoen aan de trend van het kleuren voor volwassenen.

Dag 45: Ze is nog lang niet jarig maar wilde wel alvast haar traktatie ontwerpen. Dat doen we natuurlijk gewoon. Wel een crime om straks alles uit te knippen en te plakken.

Dag 46: Ik leek wel een teletubbie. Nog een keer, nog een keer, nog een keer. Ik probeerde mijn hele oude Iphone 3 op te schonen voor een vriendin maar dat lukte dus niet meer. Gewoon doen is soms ook gewoon opgeven.

Dag 47: Zelf wasmiddel maken. Eigenlijk doen we dit al een hele tijd. We gebruiken het niet altijd maar het is een hele fijne en goedkope manier om je was schoon te krijgen. Benieuwd naar het recept? Kijk dan hier.

Dag 48: Sorry collega’s, we maakte van het oude brood zelf overheerlijke knoflookbroodjes. Zelfs de kinderen smulden ervan.

Dag 49: Een date met Mr. Grey. Samen met de buurvrouw naar 50 shades of grey. Omdat we het nodig hadden en even een avond nergens aan willen denken. Het verhaal was niet heel erg sterk maar Mr. Grey was wel heel fijn om naar te kijken.

Leave a Comment

*