Weekoverzicht #gewoondoen week 6

 

my pinspiration gewoondoen

#Gewoondoen is aardig op stoom. Een dikke maand hebben we er nu op zitten en het is heerlijk om te doen. Elke dag een moment even bewust bezig zijn met iets. Of het nu nuttig is of vooral om te genieten. Hierbij het overzicht van week 6

Dag 36: Aftellen tot mijn beste vriendje weer thuis komt. Een van mijn beste vrienden vaart elke winter op de Clipper Stad Amsterdam. Meestal naar de meest exotische oorden als Martinique. En ja ik ben enorm jaloers. Op mijn bucketlist staat met stip de atlantische oversteek.

Dag 37: Even de tijd nemen om de wasbak echt goed schoon te maken. Om een of andere reden hebben mijn kinderen de onhebbelijke gewoonte om zo lang mogelijke tandpasta sporen te maken. Vaak doe ik er een snel lapje over maar nu nam ik de tijd om hem echt te poetsen. En het schone gevoel duurde dus ongeveer een uur.

Dag 38: Een weekendje weg met het gezin. Spontaan. Ook dat is gewoon doen. Gewoon leuke dingen doen. We huurden een huisje met een prive sauna. Dat is dubbel genieten want ook de kinderen waren niet weg te slaan uit de sauna. Echt een aanrader. Het weer was niet geweldig dat weekend maar daar hadden we totaal geen last van.

Dag 39: Nog zo’n genietmomentje. Het huisje had ook een open haard. Soms moet je je eigen geniet momenten creëren.

Dag 40: Eindelijk is de oudste oud genoeg om mee te mogen naar de sportschool. Voor mij vooral ook een stok achter de deur.

Dag 41: Koeien, koeien en koeien. Speciaal voor Mayra een koeienmasker ontworpen. En wat is ze er bij mee. Wil je hem ook uitprinten? Dat kan hier.

Dag 42: Voor mijn verjaardag kreeg ik een Mi Fit band. Een stappenteller en sleepanalyser. Heerlijk om bij te houden wat je zoal doet op een dag. Het lukt niet altijd maar jezelf uitdagen om elke dag boven een bepaald aantal stappen te komen is een heerlijke manier om in beweging te komen.

Leave a Comment

*