Don’t ruin a good day

Don't ruin a good day because of a bad hairday mypinspiration quote illustration yourdayinaframe

 

Begin dit jaar bereikte ik een zeer memorabele leeftijd. Zo eentje met een kruisje op je rug, een mijlpaal, the big four O. Niet dat ik er heel erg tegenop zag maar het is toch wel een dingetje. Ik voel me geen 40 maar ben het wel.

Als je me ziet dan zou je het niet zeggen (hoop ik dan maar) maar de spiegel in de morgen is tegenwoordig iets minder vriendelijk. De wallen onder de ogen zijn iets dieper, de rug iets stijver en het humeur is ook niet altijd even vrolijk.

Het inspireerde me in ieder geval tot het maken van deze quote/cartoon. Want ook dat haar is natuurlijk niet meer wat het geweest is. De eerste grijze haren zijn gespot (argh!!) en ook qua haarstijl twijfel ik al jaren. Lang, kort, lang of toch kort. Soms lijk ik de koningin wel (of eigenlijk nu de prinses). Al jaren min of meer het zelfde kapsel en ik kan maar niet beslissen wat ik anders zou willen. Ik denk dat ik nog een jaar of wat neem om dat eens te bedenken. Tegen de tijd dat ik kaal en grijs ben weet ik het vast wel.

Leave a Comment

*